IMG_3881

Nova Rekrytering & Executive Search

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stötta er verksamhet genom Rekrytering & Executive Search!

Specialist- och ledarrekrytering

Nova Work är inte bara en vanlig rekryteringsbyrå - vi är er strategiska partner som arbetar sida vid sida med er för att säkerställa att ni har tillgång till de kandidater som matchar just er verksamhets behov.

Executive Search är ett utmanande delområde inom rekrytering, vilket gör att det är av stor vikt att välja rätt samarbetspartner. Nova Work besitter djup kunskap inom tjänstemannasektorn och har specialistkompetens inom uppsökande rekrytering, Headhunting och Executive Search. För att lyckas identifiera de bästa kandidaterna arbetar vi strukturerat med en väl förankrad metodik, i kombination med att vi har ett upparbetat nätverk inom branschen och en djup affärsförståelse.

Med hög kvalité, arbetar vi på Nova Work hårt för att nå vårt gemensamma mål, att hitta rätt kandidat för er verksamhet. 

Kontakta oss om du vill veta mer!

 

_Z8A7662
_Z8A7790

Hög träffsäkerhet och ett starkt nätverk

Headhunting
När vi på Nova Work arbetar med Headhunting anlitar ni en konsult som proaktivt söker, identifierar och attraherar potentiella kandidater för en specifik position eller ett specifikt företag. Headhunting används vanligtvis för att rekrytera högre befattningar men används även för roller där det finns ett bristande utbud på arbetsmarknaden.

Executive Search
När vi arbetar med Executive Search rekryterar vi positioner för högre ledare, chefer eller specialister. Det går vanligtvis ut på att identifiera, attrahera och bedöma de mest lämpliga kandidaterna för en högre befattning. Vi använder oss av vårt nätverk och gör en djupgående kartläggning och search genom olika kanaler.

Vi har specialistkompetens inom:

 

Försäljning/Marknad

Specialist: Specialistsäljare, Customer Success Manager, Customer Experience Specialist, CRM-ansvarig, Management Consultant, Growth Marketing Specialist, digital marknadsförare

Ledare: Försäljningschef/Head of Sales, Chief Commercial Officer, Chief Markting Officer, CEO/VD

Ekonomi/Supply Chain/Finans

Specialist: Ekonomiassistent, Business Controller, redovisningsekonom/Accountant, Financial Controller, inköpare, inköpsspecialist, Management Consultant, M&A Associate, M&A Analytiker

Ledare: Ekonomichef/CFO, inköpschef, redovisningschef, M&A Manager

 

IT/Teknik

Specialist: Solution Architect, ERP-specialist, Product Manager, Application Specialist, Presales, Devops Engineer, nätverkstekniker, Management Consultant

Ledare: Application Manager, CTO, CISO, NITSO

 

 

HR/Administration

Specialist: HR-Business Partner, Talent Acquisition Specialist, löneadministratör, lönespecialist, rekryteringskonsult, HR-administratör, Management Consultant

Ledare: Chief Operating Officer, HR-chef, stabschef, konsultchef, affärsområdeschef

 

 

cropped-favicon-1-png
Hej

Uppsökande rekrytering tar tid och är svårt 

För att hitta rätt kandidat som uppfyller önskad kravprofil behövs ett aktivt Search-arbete att göras. En annons är ett bra komplement utifrån ett marknadsföringsperspektiv, både för att kunna visa på tillväxt och ge företagets varumärke mer synlighet utåt, men det är inte lösningen för att attrahera rätt kompetens. 

När det kommer till Search-arbetet är det av yttersta vikt att man har kunskap om branschen, rollen och bolaget för att lyckas. Det är minst lika viktigt med ett bra säljarbete för att fånga kandidatens intresse. Rollen kan vara attraktiv och företaget helt rätt, men får du ingen att lyssna kommer du inte framåt i rekryteringen.

Idag räcker det inte att sitta och vänta på att få svar på skickade inmails via LinkedIn. Det krävs det lilla extra, alltifrån pricksäkerhet, uppföljning av de kandidatkontakter man har tagit, till att arbeta proaktivt och systematiskt för att nå önskad mottagare. När vi på Nova Work arbetar med uppsökande rekrytering har vi en strukturerad sourcingstrategi, relevant branschkompetens och en lyhördhet mot kandidaterna och marknaden. Det är framgångsfaktorer för att lyckas gå i mål med en rekrytering.

Våra rekryteringskonsulter har specialistkunskap när det kommer till search och headhunting av specialister och ledare. Vi vet att duktiga människor är eftertraktade på marknaden och att de ofta sitter med flera parallella jobbförslag. Det gör att införsäljning och en förståelse för deras vardag är avgörande för att lyckas.

 

"Vi har fått hjälp med flera rekryteringar och är väldigt nöjda med samarbetet. Det som utmärker teamet är förståelsen för vår verksamhet, kultur och vad vi söker efter i de olika rollerna. Denna förståelse i kombination med effektivt search-arbete gör att de framgångsrikt attraherar och presenterar relevanta kandidater till oss.
De är snabba, lyhörda, effektiva och professionella. Rebecca är en riktig klippa och jag kan varmt rekommendera dem som rekryteringsbolag."

Peter Kolnhofer
Founder & Business Developer, Developers Bay, Developers Shore & Techstars
image 1
image 2
image 3
image 4
image 5
image 6