IMG_3776

Nova Konsult 

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stötta er verksamhet med en konsult!

Nova Konsult

Kunniga konsulter inom olika specialist- och kompetensområden 

Vi erbjuder effektiva, flexibla och anpassade lösningar när din organisation behöver tillfälligt stöd. Nova Work är specialiserade på att tillsätta erfarna till seniora konsulter inom tjänstemannasektorn.

Behovet av flexibel kompetensförsörjning är en avgörande faktor i dagens snabbrörliga affärsvärld. Med vår erfarenhet och vårt nätverk av specialistkonsulter kan du vara säker på att er verksamhet har tillgång till kunniga och professionella konsulter som är redo att kliva in och leverera resultat från första dagen.

Vi skräddarsyr konsultlösningar efter dina arbetstoppar, semesterplanering, föräldraledighet eller sjukfrånvaro. Du kan också anlita en av våra interimskonsulter inom ett specialistområde. Våra konsulter är kvalitetssäkrade och vi sköter all personaladministration. Oavsett om ni behöver resurser för ett kortvarigt projekt eller bemanna för längre perioder kan vi skräddarsy en lösning som passar just er.

Nyfiken över att arbeta som konsult?

Som konsult hos Nova Work är du specialist inom ett särskilt område och du är vår, samt våra kunders viktigaste byggsten. Att arbeta som konsult innebär en dynamisk vardag och vi strävar efter att hitta det bästa uppdraget för just Dig. Vi på Nova Work arbetar utefter våra värdeord; Närvarande, Engagerade och Lyhörda.

Vad kan du förvänta dig av oss?

  • En dedikerad konsultchef som ser till din personliga och yrkesmässiga utveckling.
  • Intressanta och utvecklande uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att du som konsult ska trivas och må bra ute hos våra kunder.
  • Möjlighet att vara med, påverka och inspirera andra i verksamheten.
  • Gemenskap - Vi hittar på saker tillsammans och anordnar allt från konsultevents till gemensamma aktiviteter. Genom nätverkande och kunskapsdelning får du möjlighet att träffa andra specialister inom branschen och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna på marknaden m.m.
  • Vi värdesätter ditt välmående och din hälsa högt. Du erbjuds trygga villkor och ett årligt friskvårdsbidrag.

Utöver att vi har anställda konsulter i vår verksamhet har vi även ett upparbetat nätverk av interimskonsulter och underkonsulter inom olika specialistområden.

Vill du veta mer om hur vi arbetar?

Nova Konsult
Hej

Möt några av våra konsulter 

Mikaela 

Vad är det bästa med att vara konsult?
I mitt fall så känns det som att jag har lyxen att ha två arbetsgivare som bryr sig i stället för en, Nova Work och Ingram Micro där jag jobbar som konsult.
Berätta lite om din roll som konsult hos Ingram Micro:
Jag är säljspecialist för Lenovo. Jag hjälper företag (återförsäljare) att hitta rätt produkter till deras kunder. Det är ett roligt arbete där man skapar och underhåller relationer.  
Vad tycker du utmärker Nova Work som arbetsgivare?
Det som utmärker Nova Work är att man känner sig som en i gänget och inte en i mängden. De som arbetar på Nova Work sprider glädje, energi och omtanke. Nova ser möjligheter framför omöjligheter.

Marcus 

Vad är det bästa med att vara konsult?
Det bästa är att man alltid har en trygghet och stabilitet bakom företaget man arbetar för. Om det skulle dyka upp något på arbetet så är det skönt att veta att jag alltid kan ha en nära dialog med Nova Work. 
Berätta lite om din roll som konsult hos TD SYNNEX:
Jag jobbar som PC-och Print specialistsäljare för HP där jag har daglig kontakt med våra kunder. Min roll går ut på att hjälpa våra partners med affärer, till att ta fram rätt produkter och stötta i olika frågor. Jag får lära mig nya saker varje dag, får chansen att träffa nya människor runt om i Sverige och utomlands.
Vad tycker du utmärker Nova Work som arbetsgivare?
Det som får Nova Work att sticka ut är att dom genuint bryr sig om oss som arbetar där. De stöttar alltid mig om det är något och vi har även inbokade dagar där vi får träffas och pratar om hur det går för mig.

”Nova Work har imponerat genom att vara närvarande, lyhörda för feedback och alltid agerat på ett professionellt sätt. Vi på TD SYNNEX uppskattar er noggrannhet, ert engagemang och ser fram emot att fortsätta samarbeta.”

Dominique Gergi
Team Lead, Sales Specialist, TD Synnex
Tjänster, samarbete med kund
Forefront_Blue
Husqvarna_Blue
image 4
Konsult inom Talent Acquisition
Konsult inom Talent Acquisition